Eilen oli kyllä mukava lauantai. Vietin laatu aikaa omassa seurassani. Kävin lenkillä kunnon luontoreitillä, leffassa ja baarissa, ja kaiken tuon tein yksin! Oikeastaan vain lenkki oli alunperinkin tarkoitus tehdä yksin. Kaveri perui leffaan menon, mutta koska olin jo valmiiksi ehtinyt intoilemaan leffasta, lähdin yksin katsomaan tuommoista sokerisen ihanaa romanttista komediaa, joka kyllä kolahti muhun! Rakkaus lainassa oli tuo ihkusöpö leffa, jonka kyllä ostan saman tien dvd:nä kunhan se vaan ilmestyy sitten syksyllä :)

Kun tulin leffasta, olo oli jotenkin ihanan hyväntuulinen, ihan kuin olisin saanut pienen palan takaisin naiiveista vaalenpunaisista silmälaseistani, joiden läpi katsellessa voi uskoa ja odottaa kaikenlaista ällösöpöilyä. Noh, koska olo oli niin hyvä, päätin, että en jää loppuillaksi odottamaan kotiin, josko kaveri soittaisi ja lähtisi mukaan baariin, vaan lähdin yksikseni tanssahtelemaan. Ja ihan hyvinhän mä pärjäsin siellä yksinkin. Ja kyllä tuli tanssittua selvää päivää pienissä häissä oikein urakalla :) Yay! Neljältä, valoisassa kesäaamussa lintujen laulaessa sitten kävelin kotiin edelleen hyväntuulisena.

Olen kyllä ylpeä itsestäni, että en taas viettänyt lauantai-iltaa kotona nyhjöttäen, vaikka kaverit peruivatkin menemiset, vaan tein, mitä halusin! Toimin kerrankin niin, kuin mun kuuluukin. En halua olla riippuvainen toisista, kukaan ei saa pilata lauantai-iltaani!

Tuommoisia päiviä lisää!