Kuulin perjantaina radiosta biisin. Myönnän, että yleensä kuuntelen ulkomaalaiset biisit melodialla enkä oikeastaan kiinnitä niin paljon huomiota siihen, mitä niissä sanotaan, kunhan rytmi on hyvä. Mitä tanssittavampi sen parempi. Tämän biisin sanoja en kuitenkaan voinut olla kuulematta, ehkä sopivan helppoa ja hyvin äännettyä englantia? Tuntui, että tää biisi kuulostaa ihan multa. Kyseessä on Robyn: Dancing On My Own.

Jotain tossa biisissä vaan on. Tuttu fiilis. Tiedän, miltä tuntuu tanssia yksin.

Viime päivitykseeni viitaten, loppukesä (lue: elokuu) nosti vielä ihan himpunverran (lue: rutkasti) tämän kesän pisteitä. Vaikka nyt elokuussa olenkin joutunut olemaan arkena turhan paljon kotona ikävän kirjoitushomman parissa, niin viikonloput ovat olleet huippuja. Olen ollut "ulkoilemassa" vähintään kerran viikossa yksin tai kaverien kanssa. Tanssinut paljon. Tavannut uusia ihmisiä (lue: miehiä). Seikkailut pitkin kaupunkia kesäyössä. Pussaillut ja tehnyt ehkä vähän jotain muutakin. Nauranut. Yllättynyt. Ilahtunut. Nuortunut ainakin muutaman vuoden.

Olen edelleen sinkku. Uskon, että miehiä vielä riittää. Haluan ihastua vielä ainakin kerran oikein kunnolla. Jaksan taas uskoa :)