Puolen vuoden tauko. Blogi hunningolla.

Se vaan on niin, että kun elämän sisältö ei ole riittävän värikästä, ei ole mitään mistä kirjoittaa ja sitten menee into koko hommaan.

Haluasin kuitenkin  taas kirjoittaa blogia.

Tässä blogin kirjoittamisjutussa painiskelen myös suunnan kanssa: kuinka paljon olen valmis itsestäni kertomaan ja jakamaan julkisesti entä pitäisikö minun kirjoittaa asioista, joista uskon lukijan kiinnostuvan vai tilitänkö tuntojani huoletta oman pääni mukaan, joka varmastikin tarkoittaisi ajoittain aivan kamalaa valittamista ja purnaamista vaikka mistä. Haluanko, että blogiani todella luetaan vai tarvitsenko vain itselleni hetken purkaa tuntojani? Miksi kirjoittaisin blogia enkä esimerkiksi päiväkirjaa?

En tiedä.

Niin tai näin, toistaiseksi tämä blogi tulee edelleen olemaan blogi elämästäni sen kummemmin rajaamatta tätä mihinkään. Kerron, mitä milloinkin tulee mieleen. Yritän taas päästä blogin kirjoittamisen makuun ja päivitellä vähintäänkin viikottain tänne jotain :)

En ole tyytyväinen blogini ulkoasuun ja yritän sitäkin tässä vielä muokkailla. Ärsyttää, kun ulkoasun muokkaaminen on jotenkin niin äärettömän kökköä.

Katsotaan, mitä tästä tulee :)